Salamanders

Wij zijn de Salamanders!

De toppers van de Salamandergroep zijn jongens en meisjes van 4, 5 en 6 jaar. Samen met meester Youri spelen we niet alleen met elkaar, maar proberen we ook voor elkaar te zorgen. De oudste Salamanders krijgen hier een grote verantwoordelijkheid in. Het sociale aspect is heel belangrijk in onze groep en wordt extra geoefend door middel van allerlei sociaal-emotionele activiteiten (waaronder de Kanjertraining).

In onze groep doen we activiteiten in verschillende soorten kringen. Er zijn vertel-, taal-, reken-, boeken-, trefwoord-, verjaardags-, letterkoffer-, en muziekkringen. In de kring kunnen we iedereen zien en horen. We zijn betrokken met elkaar.

In de Salamandergroep werken we met thema’s. Binnen deze thema’s is ervaren het belangrijkste begrip. Om volledig te kunnen ervaren, kunnen we niet zonder onder papa’s en mama’s. Onze ouders zorgen voor materialen en verlenen diensten binnen de thema’s, ze zijn fantastisch.

De kinderen in de Salamandergroep genieten het meeste van het spelen met elkaar, zowel in de klas als op het plein. Ook het vieren van elkaars verjaardag is altijd één groot feest!

Wist u dat de salamanders een eigen salamanderlied hebben?